Qumax2

Qumax2 Engineering

De wereld van de engineering en infrastructurele constructies verandert constant. De vraag naar andere contractvormen neemt toe, de eisen op het gebied van duurzaamheid worden hoger en de techniek van civiele constructies wordt steeds complexer. Dit vraagt om een nieuwe invulling van de rol van ingenieurs bij het ontwerpen en realiseren van bruggen, viaducten en andere civieltechnische constructies.

Bij Qumax2 begrijpen we die veranderende rol van de ingenieur en zijn positie in het traject vanaf ontwerp tot realisatie. We vullen die rol op een passende wijze in en blijven daarbij altijd meebewegen met de veranderingen in de maatschappij. Onze opdrachtgevers waarderen dat en schakelen ons vaak vroegtijdig in voor projecten. Vandaar dat wij als klein ingenieursbureau succesvol en met veel plezier zelf engineering teams vormen of plaatsnemen in bestaande engineering teams om vervolgens aan de slag te gaan met klein- of grootschalige infrastructurele werken.
rleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. 

Engineering voor de civiele bouwsector

Qumax2 BV is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in de civiele bouwsector. We richten ons hoofdzakelijk op de engineering van civieltechnische bouwconstructies, zowel tijdens de ontwerp-, detaillerings- als uitvoeringsfase. We hebben ruime ervaring met engineering projecten en hebben dan ook een bijdrage geleverd aan de realisatie van verschillende grote en minder grote civiele constructies. Kijk eens bij onze projecten om een beeld te krijgen van projecten die wij hebben uitgevoerd. Sinds de start van Qumax2 in 2000 zijn wij erin geslaagd om een erkende positie als deskundig en betrouwbaar adviseur te verwerven. Dit dankzij een groeiend team van hoog opgeleide en enthousiaste medewerkers die altijd de specifieke eisen en wensen van de klant als hoogste prioriteit hebben.  

Dienstverlening op maat

In-house Engineering

In-house engineering betekent dat wij engineering werkzaamheden binnen de muren van ons kantoor in Kaatsheuvel uitvoeren. Dit doen wij door onze deskundige medewerkers aan de slag te laten gaan met verschillende software om projecten deskundig, volgens planning en kostenbewust uit te werken. Meer over in-house engineering van Qumax2 leest u in ons productblad over in-house engineering.

On-site Engineering

Bij on-site engineering brengen we onze specialisten naar een locatie van uw keuze. Dat kan uw kantoor zijn, maar ook de werklocatie buiten. Dankzij de ruime ervaring en de kennis van ons ingenieursbureau brengen onze ingenieurs niet alleen capaciteit, maar denken ze ook mee, zijn ze oplossingsgericht en kostenbewust. Daarmee leveren ze een toegevoegde waarde aan uw eigen engineeringsteam. Meer over on-site engineering leest u in ons productblad on-site engineering.

Meer weten?

Voor vragen en/of meer informatie over onze aanpak, verwijzen we u graag door naar onze contact pagina.