Vacatures

Vacatures

Qumax2 is altijd op zoek naar versterking van het engineeringsteam met ambitieuze en deskundige medewerkers. Wij bieden onze medewerkers een flexibele en professionele werkomgeving. Binnen ons bedrijf is ruimte voor eigen inbreng en bieden we begeleiding waar nodig.  In- of externe opleiding worden door ons sterk gemotiveerd. Vanzelfsprekend bieden wij u passende, aantrekkelijke en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) openstaan:

Tekenaar

Functie-inhoud:
Het, binnen projectteams, zelfstandig tekenen van hoogwaardige civieltechnische constructies. Als teamlid denkt u mee over het oplossen van constructieve vraagstukken. Ook taken als documentbeheer en projectadministratie maken deel uit van uw dagelijkse werkzaamheden.
Functie-eisen:
Een zelfstandig meedenkend tekenaar die naast (ruime) ervaring van AUTOCAD, tevens beschikt over technisch-inhoudelijk inzicht. U heeft een opleiding op HBO-niveau, dan wel op MBO-niveau, aangevuld met relevante cursussen.
Informatie:
Spreekt deze vacature u aan maar wenst u meer informatie? Neem contact op met onze heer G.L.W.M. Damen, telefoon 0416 319717.  

Solliciteren?

Stuur uw CV en korte motivatie naar:

A Modelleur 5
P 5171 SL, Kaatsheuvel

Of mail naar:

E info@qumax2.nl